workshops latex maken

Workshop onderwerpen en data 2016 (Nog Niet Bekend)

De workshops worden gegeven in een kleine groep (maximaal 4 deelnemers per dag).

Het programma bestaat uit een korte uitleg over latex, wat de mogelijkheden van latex zijn en daarna gaan we aan de slag. We beginnen met het leren intekenen van een patroon, het aanpassen van een patroon en het leren snijden van latex. Ook komt het snijden van smalle afwerkrandjes aan bod,  Daarna gaan we leren verlijmen. Na de lunch gaan we verder met uw project, en ondertussen kunt U de medewerkers natuurlijk uw vragen stellen.

Na afloop kunt U de werkstukken mee naar huis nemen, en heeft U dus in een dag uw eigen gemaakte kledingstuk en heel wat meer kennis!


Opvolgend in moeilijkheidsgraad volgen de data elkaar op. Als U meerdere workshops wilt volgen, krijgt U een korting vanaf 2 workshops -5%

Prijzen inclusief gebruik benodigd latex en ander klein materiaal voor workshop, koffie, thee en lunch, inclusief 21% BTW. Ook leuk als bedrijfsuitje!

Deze workshops zijn bedoeld voor mensen die latez maken als hobby zien.NNB        herenshort met gulprits, herenslip             125 euro

nnb           dames rokje, (met rits), dames slip           125 euro


nnb           herenshirt (met rits)evt. met korte mouw 150 euro

NNB            jurkje haltermodel/hemdmodel                 150 euro


In de loop van het jaar: dames topje, bh met beugel, appliqueren, herenjeans, damespants, ruches verwerken, catsuit, zipthrough in broekVoorwaarden:

De workshops gaan door bij ten minste 2 aanmeldingen. Er is maximaal plek voor 4 personen.

Mochten er te weinig aanmeldingen zijn dan behoudt Skintight zich het recht om de workshop te annuleren danwel te verplaatsen.

De prijzen zijn inclusief gebruik van het benodigde materiaal voor het onderwerp van de workshop en koffie, thee, fris en een lunch tussen de middag.


Na aanmelding voor een workshop en na ontvangst van de bevestiging per email dient het bedrag binnen 5 dagen betaald te worden via onze bankrekening. Daarna is de aanmelding definitief, je zult hiervan een betalingsbewijs ontvangen. Is dit bedrag niet binnen 5 dagen voldaan, dan vervalt de reservering. 

Tevens behoudt Skintight zich het recht om de workshop te annuleren bij onvoorziene omstandigheden of overmacht!

Bij annulering van de workshop door Skintight, wordt een volgende datum in overleg gepland, om een workshop te volgen, danwel wordt het bedrag van de workshop per omgaande teruggestort.

De workshops beginnen om 10.30 uur en duren tot ongeveer 15 uur.  Inloop vanaf 10.00 uur. Parkeren is gratis op ons parkeerdek.

Mijn workshop ruimte bevindt zich in Kralingen, Rotterdam


Wanneer jezelf de workshop moet annuleren gelden deze voorwaarden:

- 3 weken voor de workshop datum, bedrag word volledig terug gestort

- Tussen 3 en 2 weken voor de workshop, 50% van het bedrag word terug gestort

  1. 1.-Tussen 2 weken en de aanvang van de workshop, vervalt het recht op teruggave van de betaling

  2. 2.-Afmelding moet geschieden via email.


Zin gekregen in de workshop? Meldt je dan nu aan via email ovv cursusdatum.

detail kostuum zeemeermin uit de Speelfim Je Kom Toch?