reclame op latex kleding, promotiekleding

 

Onderhoud

Latex vraagt iets meer onderhoud (reinigen, conditioneren, opbergen). Lees daarom altijd onze onderhoudstips en leveringsvoorwaarden.

Met de optionele onderhouds-service van skintight bent u er zeker van dat uw kleding altijd in perfecte conditie is en U jaren plezier heeft van onze pakken. Prijs op aanvraag.


Nabestellen onderhoudsmiddelen: skintight-latex.com/cleaners-etc/

SPICE UP YOUR EVENT!

Skintight maakt sinds 1993 internationaal naam met ontwerp en productie van latex fashion voor promotiedoeleinden. Handgemaakte outfits met een perfecte fit, waarin uw hostesses gegarandeerd de show stelen. Spannend, onderscheidend! 

Opdrachtgevers

Skintight is vaste leverancier van corporate fashion voor gerenommeerde bedrijven zoals Heineken, Bavaria, Leaseweb, Norman, AkzoNobel, Slam!FM en levert haar latex reclamepakken in uiteenlopende bedrijfstakken zoals de IT sector, horeca, games- en muziekindustrie en reclamebureaus.


Ons complete klanten portfolio


foto impressie

Duurzaam

Latex is een volledig afbreekbaar natuurproduct. Duurzaam dus, ook qua uitstraling. Want anders dan bijvoorbeeld lycra lubbert latex niet uit. Uw promotie-outfits blijven even mooi, event na event. De hogere prijs ten opzichte van lycra zit hem vooral in de hogere prijs van het materiaal, al onze latex pakken worden handgemaakt in ons atelier in Rotterdam.

Topkwaliteit

Fabrieksmatig geproduceerde latex kleding is doorgaans gegoten; het materiaal is erg dun en scheurt makkelijk. Skintight gebruikt echter dik latex van 0,45 mm van het kwaliteitsmerk FourD. Doordat de kleding wordt verlijmd, zijn gescheurde naden uitgesloten. Letters en logo’s worden geappliqueerd, zodat ze mee rekken en niet loslaten. Ook is het materiaal veel sterker dan menigeen denkt. Met beleid dragen en normaal onderhoud betekent een lange levensduur, dit in tegenstelling tot lycra, wat na twee keer wassen in de meeste gevallen geen top uitstraling meer heeft.

Latex verhult tevens kleine imperfecties aan de huid, zie het als corrigerende kleding, terwijl in een lycra-pak elk bobbeltje wordt getoond.

Kleuren en maten

Wij hebben zo’n 70 kleuren latex in ons bestand, dus uw bedrijfskleur zit daar in de meeste gevallen gewoon bij. De maatvoering die gewoonlijk hanteren voor reclame outfits is maat small (maat 36).

Voor negen van de tien hostess dames de perfecte fit. Andere standaardmaten zijn natuurlijk ook mogelijk. De outfits kunnen ook geheel op maat van uw model worden gemaakt, tegen een geringe toeslag.

kleurenkaart

Prijzen

De prijs is afhankelijk van het gekozen model, aantal en het logo. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor U, hiervoor hebben wij uw logo en gekozen outfit nodig.
U ontvangt dan binnen een aantal werkdagen een offerte.

Aanleverspecificaties

Mailt u ons voor een offerte een EPS-bestand voor Illustrator CS 5.0 of lager, of een ander Vector systeem en de modelkeuze(s). Binnen een aantal werkdagen ontvangt u een gespecificeerde prijsopgave en of het mogelijk is om uw logo te appliqueren.

Zonder .eps is een applicatie logo niet mogelijk.

Levertijd

Deze is afhankelijk van het aantal stuks, of het benodigde latex in de juiste kleur op voorraad is, en de levertijd van onze externe snijder, maar 18 werkdagen is een reële termijn voor de meeste opdrachten. Spoedklussen binnen deze termijn kunnen ook uitgevoerd worden, tegen toeslag. Wij informeren U graag.

Modellen en hostesses

Wanneer u uw event-promotion volledig aan professionals wilt overlaten, kan skintight U in contact brengen met een aantal betrouwbare modellen/hostess bureaus, ieder met hun eigen specialiteit.
Zo bent U verzekerd van een passend totaalplaatje.

Collectie

De collectie bestaat uit een reeks modellen zoals catsuits (met of zonder mouw), hotpants, jeans, tops, shirts, rokjes en jurkjes. Meer dan 70 kleuren latex en eindeloze mogelijkheden in striping, vlakverdeling en applicaties bieden alle ruimte voor een eigen, herkenbare uitstraling in uw huisstijl.Uiteraard kunt u ook uw eigen ontwerp in ons atelier laten uitvoeren. Of we creëren een uniek design, speciaal voor u. U krijgt altijd een schets met het ontwerp.    basis modellen

fotograaf VKV groep. Modellen House of Kent, A lijn haltercatsuit wit met rood catsuit 3011 met extra streep