latex gebruik voor kunstuitingen

 

LATEX GEBRUIK VOOR KUNSTUITINGEN


Skintight is bedreven in het snel en vakkundig uitwerken van concepten, welke door art directors, ontwerpers of stylisten worden voorgelegd. In latex kunnen wij bijna al uw ideeën verwezenlijken.

Door deze ervaring hebben wij geparticipeerd in vele producties voor theaterstukken, films en gerenommeerde modeontwerpers zoals Jan Taminiau en Walter van Beirendonck. , maar ook voor beeldend kunstenaars kunnen wij iets betekenen, zo hebben wij de basis gemaakt voor een

beeld van Herman Lamers


Vraag vrijblijvend informatie over wat wij U kunnen aanbieden met ons vakgebied.

Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van vakmensen met disciplines die nodig kunnen zijn om uw idee werkelijkheid te maken.


Wij hebben o.a. voor TV Series zoals “Waltz” en “Sportlets” gewerkt, maar ook voor diverse films zoals “Iep” (een boekverfilming van Annie MG Schmidt), Je Kom Toch?  of de film over Herman Brood.

In het theater zijn wij actief met kostuums die wij hebben gemaakt voor de voorstelling “Caligula” van het OT Rotterdam, en “Petra von Kant” van Fassfinder, gespeeld door stichting Bruidsluier.


Voor Walter van Beirendonck hebben wij stukken gemaakt voor de tentoonstellingen “Surrealisme” en “Art of Fashion” in Museum Boijmans van Beuningen, en werken wij o.a. voor Architecten 2012, voor wie wij diverse opdrachten hebben uitgevoerd o.a. de realisatie van latex gordijnwanden en latex meubels.

Een heel andere kunstuiting met ons latex kunt U vinden op de ZingendeAirco.

fotografie: skintight , detail mermaid kostuum, gemaakt voor film Kort Rotterdams, titel Je Kom Toch?