biografie

 

PASSIE

OVER ONS

ARCHIEF

Ik heb samen met mijn medewerkers zoveel mooie jaren en momenten meegemaakt dat het inmiddels een levenswerk lijkt, met fantastische opdrachten, ontmoetingen met gewone en bijzondere mensen, die voor een onuitputtelijke bron van verhalen en herinneringen hebben gezorgd en ik vergeet ook niet de memorabele shows, feesten en prijzen die ons ten deel vielen!

naar archief.....

PORTFOLIO

Skintight heeft veel opdrachten voor het bedrijfsleven, kunstenaars, musea, toneelvoorstellingen en modeontwerpers uitgevoerd, maar ook talloze kledingstukken voor particulieren en winkels.

naar overzicht.....

INSPIRATIE

De straat, muziek, gesprekken met mensen die ik ontmoet, tentoonstellingen over mode, fotografie of design.

Feestjes met housemuziek, maar ook een klassiek concert of opera kan mij tot ideeën brengen. Films zoals La Grande Bellezza of 5th Element; fantasie prikkelend en kunnen een enorme inspiratiebron zijn. De geniale teksten van Desiree Batjes. Biografieën van muzikanten, en het zullen ook mijn roots en onze vroegere muziekwinkels zijn die bepalen wat ik doe. Het huwelijk tussen muziek en kleding vind ik fascinerend. Het versterkt elkaar en kan niet zonder elkaar.
Saskia:

Latex! Mijn katten, en vroeger paardrijden, maar nu ik skintight heb overgenomen van Linda, ben ik dagelijks bezig met het maken van mooie outfits voor onze klanten!


Linda:

Na 23 jaar aan het roer te hebben gestaan, vond ik het tijd om een stap terug te doen, en meer tijd te gaan besteden aan studie, veel lopen en mijn gezin. Ik blijf voorlopig nog 1 dag werken bij skintight, gewoon omdat het nog steeds leuk is, kleding maken!

Skintight is opgericht door Linda van Wel en bestaat sinds 1993. In 2015 is Saskia de Groot de eigenaar geworden, en werkt Linda alleen nog voor reclameopdrachten en kunstuitingen mee voor skintight. 
Skintight richt zich op het ontwerpen en produceren van handgemaakte latex kleding voor uitgaan, en voor klanten die promotie kleding van latex willen maar we zijn ook sterk in producties voor kunstenaars, film, musea en mode ontwerpers. Doordat wij nauw samenwerken met vakbekwame freelancers en leveranciers, kunnen wij altijd snel en doeltreffend ons product leveren en hebben wij korte lijnen naar de klant.